L’EQUIP

Santi Fontseca. The boss. Toca totes les tecles… i si no n’hi queden, les treu del no res.

David García. Director d’art. Dissenyador. Té un germà bessó que ve a substituïr-lo els dilluns al matí – això està per confirmar.

Lluís Ribas. Programador web. Un món a part. Amb corda per estona i sempre a punt per il·lustrar-te amb nous llenguatges de la dimensió web desconeguda.

Carlos Sánchez. Departament de comptes. Comercial. Organitzador d’esdeveniments i sempre al teu servei.

Marina Muñoz.  Fotografia. Vídeo. Web. Community Management. Blog de Dfusió. Model de passarel·la i Chai latte fan.

L’AGÈNCIA

Què fem? Esdeveniments, anuncis, rodes de premsa, sessions de fotografia, BBCs, espectacles, pallassos i titelles, futbolins, webs, mupis, dossiers, presentacions i convencions,… El que desitgis! Bé, ja ens entenem…

Primer de tot t’escoltem, et fem preguntes, ens ho rumiem… i quan la cosa ja ha fet xup-xup t’ho presentem. Si hi estàs d’acord… Endavant, ho produïm!

A Dfusio volem donar-te el millor servei, i per això considerem que el procés és d’allò més important.

Com treballem? 

T’escoltem amb atenció i intenem comprendre cada una de les teves particularitats. Analitzarem i rumiarem tot allò que et fa diferent o que et pot fer millorar, i si convé, estudiarem i espiarem com ninjes a la competència per saber on els pots adelantar.

Et fem preguntes fins arribar a conèixer què necessites realment i averiguarem quin és el mètode per assolir els teus (nostres) objectius. Tu ens ho diràs… nosaltres t’ho proposarem.

Ens ho pensem amb la calma necessària perquè la nostra proposta sigui la més adequada a les teves necessitats. Però si et fa falta, també podem ser ràpids com el vent!

T’ho presentem i ho comentem. Tu tens l’última paraula, així que t’escoltarem i junts ho millorarem.

Ho produïm. Per molt descabellat que sigui… avanti! Tu no et preocupis pas… que per això ens pagues. Ens encarreguem de la resta.

A Dfusió ens encanta servir-te i oferir-te la millor solució.