Skip to main content

La nova marca de Parc Vallès
és una manera de veure el món.
És un camí de pensar i de fer.

Comença la teva aventura!

El Parc Vallès ens inspira gaudir de la vida i del temps que passem junts amb amics i familiars.
Tant si es tracta d’una mini-aventura com ara un dia de compres, un viatge al cinema, o alguna cosa més ambiciosa, com ara un recorregut romàntic o un recorregut de llarga durada, ens encarreguem.
Hi ha tantes coses belles que veure amb el nostre temps lliure i creiem que fer-ho ens fa més feliços.

Som-hi, doncs!

Sembla el futur i està ple de possibilitat i aventura. Té passió, emoció i energia. És una exclamació d’entusiasme. És una sola paraula que sembla dir «anem a divertir-nos». És el que dius als teus fills quan sortiu. Cobreix tota l’experiència del Parc Vallès: compres, àpats, treballant, cinema, fent un cafè, jugant al pàdel, llegint al sol.

Així, al Parc Vallès, amb la nova imatge, enamora. Ajuda a treure més partit del temps lliure. Ja sigui que estigui gaudint d’un àpat o que compris a la moda, el Parc Vallès és el lloc on començar les teves aventures.

Projecte

Aplicació nova imatge Centre Comercial Parc Vallès.

Anunciant

Centre Comercial i Parc d’Oci Parc Vallès.

Què és el que hem fet?

Nou branding, papereria, senyalèctica, web, comunicació on i offline.

Els nostres quatre valors

expressen el Parc Vallès

personalitat i guia les decisions.

Tot comença amb un somriure. Un cor que fa del Parc Vallès l’objectiu fer feliços als seus clients. Imatge càlida, amable i positiva per fer que brillin al llarg del centre.

El centre de les teves emocions.

Això no és casual: hem dissenyat l’experiència Parc Vallès amb les famílies en ment. Una nova imatge per a relaxar-vos, passar el temps i gaudir tant com sigui possible del que pot oferir la nova marca.

Així que hem pensat en tot amb cura de la nova imatge del Parc Vallès, el lloc per a desconnectar dels problemes i passar-s’ho d’allò millor. Hi ha botigues, coses interessants que fer i llocs per menjar que els més menuts els hi encantarà. I això vol dir que es pot arribar a Parc Vallès, sabent que van a ser feliços i a entretenir-se. I si petits de casa s’ho estan passant l’allò millor, també t’ho passaràs tu de bé. A Parc Vallès ens assegurarem de que sigui així.