Skip to main content

Presentem els nous vinils reflectants de Netjet

Treballar en espais foscos o de nit, sempre amb poca luminositat, mai ha estat una tasca fàcil. Sigui com sigui, aquesta és una feina a la que s’enfrenten la majoria de treballadors del sector dels desembussos, d’inspecció i de reparació de canonades.

Netjet és una de les empreses més destacades en aquest sector, amb la qual hem treballat en el disseny d’un dels seus nous vehicles. I no es tracta d’un disseny qualsevol, ja que compta amb una característica especial que el permet diferenciar-se de la resta de camions de la seva flota.

La utilitat d’un bon disseny

El disseny no només ha de ser maco, bonic i diferent. Es tracta d’un concepte que va més enllà. En altres paraules, el disseny ha de ser funcional, sense deixar de banda tot allò relacionat amb l’estètica.

En aquest sentit, podem dir que la funcionalitat és la característica principal del disseny que hem creat pel nou vechicle rotulat de Netjet. Tenint en compte que es tracta d’una marca que treballa en espai confinats, amb poca llum, hi ha res millor que un disseny creat a partir de vinils reflectants per poder transmetre el nom de la marca siguin quines siguin les condicions visuals?

PREGUNTA. Series capaç de recordar les marques o logos dels vehícles (camions, cotxes, furgons, motos, autobusos…) que et creues de nit? Complicat, oi? És per això que estem segurs que quan trobis el nou camió retolat de Netjet, seràs el primer en identificar-lo!