Skip to main content

Una estratègia eficaç, útil i estètica

 

Si mai t’has preguntat com aconseguir transmetre el valor de la teva marca d’una forma més propera i natural per arribar al teu públic objectiu, segur que aquest article t’interessa. Si fa uns dies parlàvem dels influencers i la seva utilitat a l’hora de comunicar, avui venim a parlar-vos d’un concepte similar: les sessions fotogràfiques amb models.

A tots ens encanta que la gent es senti identificada amb la nostra marca. En moltes ocasions, però, el que ens interessa promocionar no és un objecte material, ni una peça de roba, ni res per l’estil… Sinó una experiència. Aquest podria ser el cas, per exemple, d’un centre comerial: més enllà de que els visitants comprin als seus operadors, consumeixin en els seus restaurants o visitin els seus cinemes, també interessa transmetre una imatge que va més enllà del concepte «material».

Les sessions fotogràfiques amb presència de models són un dels millors recursos per transmetre aquesta experiència amb la qual volem arribar al públic. Ara bé, cal definir amb precisió què volem transmetre amb les imatges. En aquest sentit, el primer pas és definir a quin tipus de públic volem arribar. Un cop feta aquesta segmentació, escollirem els models que reflecteixin aquest mateix perfil perquè el nostre target s’hi senti identificat.

És important partir de la base de que la societat és diversa i de que els cànons imposats des de les grans marques de roba tenen poc a veure amb la realitat. Per tant, a l’hora de seleccionar els models, és interessant que -tot i destacar o no físicament- tinguem en compte que volem persones reals.

A Dfusió fa anys que proposem als nostres clients realitzar aquest tipus de sessions, adaptant-les a les seves necessitats i objectius comercials. I l’exemple més recent el trobem amb Parc Vallès, on fa pocs dies hem enllestit l’última de les sessions. En aquesta ocasió, per promocionar el Nadal al centre d’oci i comerç.