Skip to main content

Landing Page per inscriure’s al Trial Clàssiques 2D’All2018 Cerdanya, 12 i 13 de maig de 2018, un clar exemple d’èxit!!

 

Recentment hem treballat en un nou projecte realment interessant que ens ha permès aplicar noves possibilitats dins de l’àmbit de les pàgines web. Concretament, estem parlant del web que hem dissenyat de l’entitat MotorClub 80 que enguany organirza el Trial Clàssiques 2 d’ALL, una competició de dos dies (13 i 14 de maig de 2018) a la Cerdanya.

El sistema d’inscripcions 

I com tota competició necessita participants, aquí nosaltres hem jugat un paper fonamental dins del web de l’entitat. Així doncs, desde Dfusió ens hem ocupat tant de la gestió com de la comunicació dirigida als futurs inscrits de la competició.

Ho hem dut a tarme a través de l’inserció d’un sistema d’inscripcions via PayPal, gràcies al qual tots els interessats s’han pogut inscriure de manera àgil, ràpida, segura i amb confidencialitat total de les seves dades personals.

Ràpida resposta de l’audiència

Desde Dfusió, més enllà de la creació del sistema d’inscripcions, també ens hem encarregat de la seva comunicació en els perfils oficials de xarxes socials de MotorClub 80. D’aquesta manera, en tan sols una setmana s’ha superat el màxim d’inscrits en la competició. D’aquesta manera, l’ organització es reservarà 20 places extres a sortejar entre tots aquells que no han arribat a temps, degut a la ràpida resposta de l’audiència.

Usabilitat i disseny web 

El web de MotorClub 80 és un clar exemple de que disseny i usabilitat són dos termes compatibles, sempre i quan la seva sinèrgia hagi estat ben realitzada pensant sempre en l’usuar i en la seva experiència. Un fet que queda encara més demostrat quan la rebuda per part dels inscrits, així com la seva navegació pel web, és ràpida, clara i entenedora.