Skip to main content

El plaer de treballar per a

un restaurant amb més de

50 anys d’història

Lluny del caos i el soroll de la ciutat es troba El Celler de Matadepera. Un restaurant familiar que, des de 1968, ja ha vist com tres generacions han passat pels seus fogons. I no només això, sinó que tots aquests anys de trajectòria han servit per aconseguir ni més ni menys que dues Estrelles Michelín, un dels guardons més destacats del panorama gastronòmic a nivell mundial.

I està clar que, avui en dia, el prestigi d’una marca va més enllà del que podem trobar in situ, en aquest cas en el restaurant. En altres paraules, una marca rellevant mereix gaudir de la seva notorietat també en tot el relacionat amb la seva imatge, tant online com offline. És per això que a Dfusió ens hem posat el davantal per dur a terme la nostra particular creació!

Comencem pel logo!

Els 50 anys no es celebren cada dia. I és precisament per això que vam tenir clar que un esdeveniment així cal reflectir-lo en un nou logo. Així doncs, vam dissenyar un nou emblema que segueix transmetent l’essència del Celler: tradició familiar i qualitat. D’aquesta manera, el nou logo s’ha traslladat tant a la carta del restaurant com al seu rètol, oferint una imatge renovada del Celler de Matadepera. 

Una nova pàgina web...

El nou web del Celler ha estat dissenyat pensant principalment en la proximitat amb el client. D’aquesta manera, s’ha incorporat un nou formulari de contacte -amb possibilitat de realitzar reserves directes- i un bloc de notícies on consultar totes les novetats i l’actualitat del restaurant. Tots aquests elements han estat aplicats tenint sempre en ment els processos tècnics per garantir un òptim posicionament SEO del web. 

Ara tan sols toca gaudir

La satisfacció d’haver realitzat un bon treball és una sensació que sona encara millor quan la comparteixes amb tot l’equip. Nosaltres ja hem fet un cop d’ull a la carta del Celler de Matadepera i sembla que tenim clar quin plat demanarà cada un de nosaltres, sempre acompanyant-lo d’una exquisita copa de vi per potenciar encara més el seu sabor. Menys el Santi, que potser passa directament a les postres…