Skip to main content

Un web enfocat a l’usuari

Recentment hem treballat un interessant projecte web  per a una de les clíniques dentals més rellevants de la ciutat de Terrassa. No només per la seva llarga trajectòria (des del 1980) sinó per la professionalitat dels serveis que ofereix. Així doncs, es tracta d’un repte que hem afrontat amb especials ganes.

La nova pàgina web està totalment pensada pel client, per l’usuari. Què us sembla si repassem alguns dels seus elements més característics?

Com a la clínica, des de casa o des del mòbil

Partim de la base que el nou web de la Clínica Dental Dr. Sánchez Moya està enfocat a l’usuari. De fet, al tractar-se d’un servei mèdic, és important que el contacte entre pacient i professional sigui el més proper possible.

«Una relació comunicativa directa, ràpida i eficaç»

Per aquest motiu, un dels punts forts d’aquesta pàgina web és el formulari de contacte que permet que la clínica estableixi una relació comunicativa directa, ràpida i eficaç amb el pacient.

Així mateix, i en relació als continguts, cal destacar l’autoria pròpia de totes i cada una de les imatges del web. Un punt fort que ajuda també al posicionament SEO. En aquest sentit, si parlem de proximitat, què millor que comptar amb material propi per transmetre una imatge 100% sobre el que volem transmetre?

A tot això cal afegir el gran treball d’etiquetatge de tots els materials que formen part del web, que també compta també amb un blog on els usuaris poden descobrir totes les novetats relacionades amb la salut bucodental. Un component més per millorar el nivell del SEO.

Un editor intel·ligent

El web ha estat dissenyat amb Divi Theme, un sistema d’edició desenvolupat per a WordPress per l’empresa Elegant Themes. Aquest editor s’ha convertir en una opció molt valorada a nivell internacional i utilitzat pels creadors web més destacats del panorama actual.

Entre els seus avantatges trobem la bona velocitat de càrrega, disseny responsive, versatilitat, altament rendible amb CSS… Per tots aquests motius, i més, valorem Divi com una de les millors opcions que ens asseguren resultats altament professionals.