Skip to main content

Treballem la nova retulació del centre comercial

Aquest estiu, l’equip de Dfusió hem estat treballant en el projecte de restyling del Llobregat Centre, un popular centre comercial situat al municipi de Cornellà de Llobregat. Va ser inaugurat l’any 1994 i integra en un mateix espai grans marques i comerç local. És un centre accessible, situat al nucli urbà al qual el públic va diàriament, tant per efectuar les seves compres quotidianes com per prendre un cafè o menjar. El centre presenta una oferta combinada de comerç i oci, en tres plantes i amb 110 locals a disposició dels visitants, dedicats als sectors de l’oci, compres, restauració, serveis…

Tot i això, totes les grans superfícies amb una certa trajectòria, necessiten un canvi d’imatge. En aquest cas, el procés de remodelació de la imatge del centre s’ha basat en diferents accions relacionades amb l’estètica i la imatge de la gran superfície comercial. Uns canvis que han començat per l’actualització del logo, que s’ha readaptat al moment actual tot combinant-lo amb un conjunt d’imatges aspiracionals amb l’objectiu de relacionar-lo amb moments i sensacions que es poden viure al centre comercial. Fem un cop d’ull a la resta de canvis!

Nou disseny, més acollidor!

Molts centres comercials pateixen el drama de comptar amb locals buits, sense activitat i, per tant, sense cap mena d’interés pel públic. Tot i que és qüestió de temps que nous operadors adquireixin aquestes instal·lacions per a obrir els seus negocis, el millor és mantenir-los sempre amb una imatge fresca i renovada. I en això s’ha basat la nostra feina. Perquè disseny i funcionalitat poden anar lligats de la mà!

Ens hem encarregat de dissenyar els nous vinils que decoren els espais del centre comercial. Imatges fresques, amb persones reals i un objectiu clar: aportar el toc aspiracional que tota gran superfície comercial necessita per aconseguir que el seu públic s’identifiqui amb la marca. A més a més – i destacant l’aspecte funcional que hem comentat anteriorment – els vinils no només tenen un objectiu decoratiu, sinó que també informen sobre la disponibilitat dels locals buits.

Visualitza-ho amb els teus propis ulls

Sabem que després de tot el que t’hem explicat, no et conformaràs amb les imatges. Per això hem preparat un vídeo perquè ho puguis visualitzar amb els teus propis ulls. De ben segur que un cop l’hagis vist, t’animaràs a visitar el centre comercial per gaudir en persona de la seva nova imatge.