Skip to main content

De Madrid a Lugo, passant per Murcia,

Huelva i Malaga!

A Dfusió hem començat el nou curs tot realitzant un recorregut per diferents ciutats de la península al llarg de tot el mes de setembre. Ara bé, no es tracta d’un tour qualsevol. De fet, no hem utilitzat cap avió ni cap tren… Sinó autobusos i cotxes rotulats!

Es tracta de la campanya que hem realitzat per Forus, una cadena de gimnasos creada l’any 2010 sota el model de concessió administrativa que es dedica a la construcció o rehabilitació de centres esportius municipals i a la seva gestió posterior.

A construir una marca!

Forus és una marca de recent creació i que, per tant, no tothom identifica. Per tant, la nostra tasca s’ha basat precisament en el branding. L’objectiu no era altre que donar a conèixer la marca en totes aquelles ciutats i zones on Forus ha obert recentment gimnasos. Teníem clar que necessitàvem crear una campanya impactant que ens ajudés a captar l’atenció del públic. Per això vam optar per vehícles rotulats: busos londinencs i cotxes, acompanyats per hostesses.

I com ho hem fet? En primer lloc, contactant amb proveïdors de tota Espanya per realitzar l’alquiler dels vehícles, així com la retolació dels mateixos amb un disseny estudiat per nosaltres on s’incloïa una impactant promoció de benvinguda pels nous socis del gimnàs. Un cop ja amb els vehícles preparats, va arribar l’hora de contractar els xofers pels cotxes, ja que els busos londinencs comptaven amb els seus propis conductors especialitzats. Així doncs, la selecció de xofers va realitzar-se de forma totalment online, a través d’apps d’ocupació.

Un cop completat aquest procés, i establertes les dates per a cada ciutat, vam passar a l’acció. Tota la coordinació de les diferents campanyes va estar dirigida i supervisada minut a minut a través de WhatsApp. Cal tenir en compte que es van realitzar accions paral·leles a diferents ciutats, per tant, l’organització era fonamental. D’aquesta manera, conductors i hostesses es van encarregar de recórrer les zones més emblemàtiques i focalitzades de Madrid i Murcia -amb el bus londinenc-, i de Huelva, Malaga i Lugo, amb cotxes. Tot un èxit!