Skip to main content

L’experiència de treballar plegats amb un restaurant privilegiat

El Celler de Matadepera ha celebrat els seus 50 anys. Mig segle de vida és una xifra a la que no solen arribar gaires negocis de restauració. És per això que des d’aquí aprofitem l’ocasió per felicitar a tot l’equip, que al llarg d’aquests anys ha aconseguit convertir el restaurant en tota una referència.

Tot i que el nostre recorregut amb el Celler no es remonta als seus cinquanta anys de trajectòria, és cert que portem diversos anys treballant plegats. I volem aprofitar l’ocasió per fer un petit resum del recorregut que hem realitzat conjuntament en aquests últims anys.

L'evolució del logo

La nostra primera presa de contacte amb el Celler va ser l’any 2009 amb l’objectiu de realitzar un canvi en el logo. Va ser aleshores quan vam realitzar una modernització de logo, adaptant-lo més a l’essència de la zona -amb La Mola- tot aplicant motius de l’àmbit de la restauració, com les forquilles. A més a més, hi vam realitzar canvis tant en la tipografia com en els colors. Tot i això, l’última actualització del logo s’ha centrat, com l’ocasió ho mereix, en la celebració dels seus 50 anys.

Adaptació a les noves tecnologies

A partir d’aleshores, la implicació amb el Celler de Matadepera va anar a més. Comencant per les campanyes d’estiu, el disseny de les noves cartes (menús, vins…), disseny de les tarjetes… Tot i això, el canvi més destacat i de més repercussió ha estat la nova pàgina web.

Probablement, la característica que més ens crida l’atenció del nou web és el seu particular domini (.restaurant). Es tracta, al cap i a la fi, d’un avantatge que ens ofereix el web 2.0. Entre altres coses, ens permet segmentar estrictament la categoria del web (en aquest cas, la restauració), al mateix temps que ens permet gaudir d’un excelent posicionament SEO gràcies a aquesta mateixa segmentació.

Per les novetats del nou web no s’acaben aquí. Per una banda, el site també inclou la possibilitat de realitzar reserves online a través d’un pràctic formulari. Per l’altra, els clients també poden encarregar targetes regal escollint entre diverses opcions de menú i realitzant el pagament via Pay-Pal, un dels mètodes més segurs i confidencials del moment.

Per últim, la pàgina web també compte amb una secció d’actualitat on periòdicament s’hi publiquen les novetats, aparicions mediàtiques i continguts d’interés relacionats amb El Celler.

Celebrem plegats els 50 anys!

Després de gairebé deu anys de treball conjunt, no podíem faltar a la festa de celebració del mig segle de vida del restaurant. I no hi vam anar amb les mans buides… Ja d’entrada, vam organitzar el procés de difusió de la convocatòria, tant de manera online (xarxes socials) com offline. Un cop allà, també vam encarregar-nos del material i contingut audiovisual de la celebració.

També ens vam encarregar del disseny i la producció de les samarretes que van estar a la venda al llarg de tot l’esdeveniment. Samarretes amb el logo original del restaurant, el gall, i el recordatori dels 50 anys. Tot un èxit entre els assistents!

De fet, el gall és un element molt representatiu del restaurant que ens remonta als origens del Celler com a rostisseria. Aleshores, la primera generació familiar de l’actual restaurant (ara ja anem per la tercera) va emprendre el negoci amb pollastres a l’ast. Com canvien els temps!

Estem segurs que en els propers mesos veurem molts més canvis positius i, sobre tot, moltes novetats enfocades a l’objectiu final: la satisfacció dels clients i les ganes de voler tornar al Celler de Matadepera. Amb nosaltres ha funcionat…