Skip to main content

Molt d’ull, que els riscos laborals no et juguin una mala passada!

A Dfusió sempre ens hem considerat una agència saludable. Una característica que portem aplicant des dels nostres inicis. És per això que quan se’ns va presentar l’oportunitat de treballar amb Prevengest no ho vam dubtar!

Vida activa i saludable!

Prevengest és un dels serveis de prevenció amb més antiguitat a nivell nacional. Fundada l’any 2000, s’ha convertit en tot un referent del sector.

En les últimes setmanes hem treballat de la mà per aconseguir tots i cada un dels reptes que ens hem proposat. Vols saber quins són? Segueix llegint!

Una nova pàgina web adaptada a les necessitats d’empresa i client

Quan a Dfusió rebem una proposta, sigui del tipus que sigui, sempre tenim en compte un doble punt de vista. En primer lloc el nostre client, és a dir, la marca o empresa per la qual treballem. I en segon lloc, com no pot ser d’una altra forma, contemplem sempre quin serà el punt de vista del client final quan reaccioni al producte. És a dir, quina serà la reacció del client del nostre client. És per això que ens agrada escoltar i proposar. I això és precisament el que hem fet amb Prevengest.

     Pràctica

     Intuitiva 

User experience

Contacte directe

Aquestes són les quatre característiques principals de la nova pàgina web de Prevengest: pràtica, intuitiva, aposta per l’user experience i proporciona un contacte directe entre empresa i client. Però la cosa no queda aquí. T’expliquem alguns detalls més perquè coneguis el web de primera mà.

El web de Prevengest disposa de les principals característiques d’una web professional adaptada als temps actuals: més enllà de tota la descripció sobre l’empresa i serveis que ofereix, disposa també d’opcions de contacte repartides en diverses pàgines, així com de bloc.

Als formularis de contacte, cal sumar una nova opció de contacte més àgil i ràpid. La possibilitat de contactar via WhatsApp en un sol clic. Es tracta d’un recurs molt còmode tant per la pròpia empresa com pel client. Els resultats són visibles des dels primers dies d’ús.

És hora de formar-se online amb els Webinars!

Una de les grans novetats del web de Prevengest són els seus Webinars. Formacions periòdiques de caràcter online enfocades a aquelles persones que treballen desde casa. L’objectiu és millorar els hàbits saludables en temps de teletreball. Si creus que t’interessa, no dubtis consultar la programació al calendari que trobaràs a la pàgina web, juntament amb altre contingut d’interés.