Skip to main content

La practicitat, la tendència que més ens agrada

La societat evoluciona ja sigui per si sola o a causa de situacions adverses que hem d’afrontar amb grans objectius. En aquest cas, venim a explicar-vos el cas de XipPollo. Un jove restaurant amb menys de dos anys de vida, situat al centre comercial Parc Vallès, que ha sabut adaptar-se en temps rècord a les noves oportunitats que ofereix el context actual.

T’animem a acompanyar-nos a llarg d’aquest article per conèixer de primera mà quins són els canvis que marquen la diferència i que garanteixen l’èxit d’un nou model pràctic i necessari.

Pas a pas, i amb bona lletra

XipPollo va iniciar la seva activitat amb una bona recepció per part del públic i seguint la mecànica habitual de qualsevol restaurant. Especialitzat en pollastres a l’ast, amb un gran buffet d’amanides i diversos plats casolans. Així mateix, la tipologia del restaurant des dels seus inicis ha permès que els clients recullin la seva comanda físicament per emportar-la cap a casa. El que vindria a ser el concepte de rostisseria tradicional, a més a més de restaurant.

La teva comanda a un sol clic

El nou web de XiPollo s’ha concebut com una carta online. La pàgina d’inici presenta tots els productes i el client tan sols ha d’incorporar-los al carro per posteriorment tramitar el pagament via tarjeta. A més a més, també pots registrar-te com a usuari per conservar les dades personals de cara a la teva propera comanda!

Quan vulguis, des d’on vulguis

XipPollo també està disponible al teu mòbil. D’aquesta manera, pots fer la comanda quan vulguis, des d’on vulguis. Tan sols has de concretar l’hora de recollida per passar a buscar el teu dinar al restaurant. O bé també tens l’opció de demanar-ho a domicili (només entregues a Terrassa ciutat) o desgustar la teva comanda al mateix restaurant. En aquest cas, podràs realitzar la reserva de la teva taula amb un sol clic. Tot pensat perquè gaudeixis de la teva experiència XipPollo amb la major comiditat possible.

Evita les cues innecessàries, organitza el teu temps i vine al restaurant amb tot preparat per evitar aglomeracions i esperes.

Negocis amb perspectiva de futur

A Dfusió sabem adaptar-nos als nous temps que venen, i als que vindran. La societat evoluciona i nosaltres amb ella. El cas de XipPollo és un cas d’èxit que ha demostrat que l’adaptació a les noves demandes socials són fonamentals per garantir el bon funcionament d’una marca, d’un negoci. Busquem i trobem quins són els punts estratègics on cal treballar, i ens posem mans a l’obra. XipPollo ha estat un exemple de com l’aplicació dels següents punts ha permès créixer i consolidar-se a una marca jove en temps adversos per a tothom.

Optimització dels recursos. Una pàgina web intuitiva i ràpida que no deixa de ser una carta online a la vista de tothom.

Pagament segur. Amb targeta de crèdit i confidencialitat de les dades. No t’has de preocupar per res!

Optimitza el teu temps. Fes la comanda quan vulguis i des d’on vulguis i escull on consumir-la.

Estalvia temps. Un cop arribis al restaurant ja tindràs la teva comanda preparada, sense esperes!

Carta amb QR. Consulta els nostres plats des del mòbil, sense contacte físic. Directe, clar i fàcil.

Menja on vulguis. Decideix si vols recollir la comanda, rebre-la a casa o menjar-la al restaurant.