Skip to main content

Malgrat la pandèmia,

l’audiència segueix existint

dfusio agencia

El confinament va arribar d’un moment a l’altre. Sense avisar. Mesos més tard, encara en temps de pandèmia, tots ens hem hagut d’adaptar a la nova realitat. Així mateix, a nivell laboral tots hem patit canvis i novetats. I en el cas del sector de la publicitat, us assegurem que no ha estat per menys.

dfusio agencia

Per què la publicitat és indispensable?

Amb l’arribada del confinament, moltes empreses i marques es van veure superades per la realitat. Un fet totalment comprensible tenint en compte la situació i el context d’inestabilitat. Una de les primeres decisions que van prendre va ser la de prescindir de la publicitat. Una iniciativa respectable des del punt de vista comunicatiu però que en cap cas podem recomenar com a professionals del sector.

Deixar de publicitar-se és deixar d’estar present en la ment del consumidor.

I la resposta és molt senzilla. Deixar de publicitar-se en un moment en què el consumidor no pot accedir amb total normalitat als seus productes o serveis, és deixar d’estar present en la seva ment. La història ens ha ensenyat que en temps de crisis globals les marques que més han resistit han estat aquelles que van decidir en el seu moment no deixar d’apostar per la publicitat.

El preu de no publicitar-se

Ja hem vist que prescindir de la publicitat en temps de crisis o d’incertesa no és una bona opció. No obstant, tampoc és bo abandonar una estratègia publicitaria/comunicativa quan les coses funcionen bé. En aquest sentit, el preu de no publicitar-se acabaria sent més elevat i negatiu per la marca. A més a més, la negativa d’apostar per una bona estratègia de publicitat també juga una mala passada a la nostra salut de marca. Aquesta es compon, entre altres coses, de l’atractiu, el lideratge o la percepció que la nostra firma genera en l’audiència. Elements que no podem evidenciar de cap forma sense comptar amb una bona campanya de comunicació. En poques paraules i sent contundents: una marca que no es publicita està condenada a desaparèixer. La publicitat és molt més del que ens pensem. Forma part de les nostres vides, en tots els sentits.

Maximitza la teva estratègia amb una agència de publicitat!

Una agència de publicitat, ja sigui en termes online o físics, et permet estalviar temps i esforços alhora que optimitzes els teus recursos. Fes un cop d’ull als avantatges que pot oferir-te el fet de comptar amb una agència publicitària!

  • Creativitat i noves idees per potenciar la teva marca. En una empresa on les tasques diàries ja guanyen a les creatives és dificil plantejar propostes creatives. Deixa-ho en les nostres mans, nosaltres ens encarreguem!
  • Experiència consolidada. Les agències treballem amb clients de tot tipus de sectors. Sabem a la perfecció quines són les dinàmiques de cada àmbit i com treballar-les.
  • Estratègia de 360º. Treballem per integrar totes les àrees que la teva marca necessita per assolir l’èxit. Ens agrada el que fem i per això ens hi dediquem al màxim.
  • Anàlisis i optimització. Comptar amb una agència et permetrà saber en temps real quins són els resultats de les teves accions i millorar-los en base a les necessitats de cada moment.
  • Tranquil·litat i confiança. Un cop establerta l’estratègia publicitària, no t’has de preocupar per res. Nosaltres ens encarreguem de tot! Estalviaràs temps i al mateix temps que incrementes la resta de beneficis.