Skip to main content

Dotze personalitats de les xarxes socials juntes en un mateix espai

Fa unes setmanes, tot parlant dels avantatges del marketing d’influencers, vam mencionar un dels esdeveniments més mediàtics i multitudinaris que hem organitzat: el Nevada Shopping Day. Doncs bé, ha arribat el dia d’explicar en què va consistir i el perquè del seu èxit!

Ah! Per cert! Abans de res, és important aclarir que el Nevada Shopping és un dels centres comercials més importants de tota Espanya. Amb més de 120.000 metres cuadrats i situat a Armilla (Granada) compta amb una capacitat per albergar 250 operadors. Cada dia, milers de persones s’hi apropen per consumir en les seves botigues, gaudir de les seves zones d’oci i fer unàpat als seus restaurants.

A tot això cal afegir que l’alt nivell d’influència mediàtica del centre comercials, especialment pel que fa a les seves xarxes socials, on acumula més de 32.000 seguidors.

Hores de cua per conèixer als seus ídols

Tradicionalment, els esdeveniments amb influencers han estat sempre organitzats a les grans ciutats: Madrid, Barcelona, València… Tot i això, no podem oblidar que aquestes personalitats de les xarxes socials tenen followers a cada racó. És per això que el Nevada Shopping va convertir-se en el lloc ideal per poder realitzar una trobada d’aquestes característiques.

Centenars de persones es van desplaçar fins el centre comercial per conèixer en persona a  Nina Urgell, Paula Gonu, Inés Arroyo, Alex Chiner, Maria Pombo, Andrea Belver, Asempe, Maria Tavera, Carlos Soler, Teresa Bass, Mamá a los 25Anita Matamoros. Els seus seguidors van poder parlar amb ells i fer-se fotos a un gran photocall dissenyat per l’ocasió.

A més a més, els dotze influencers van aprofitar per conèixer les instal·lacions del centre comercial. Fins i tot algún d’ells va aprofitar per fer algunes compres…

I de postre… un sorteig!

La organització de l’esdeveniment no va acabar aquí. Tot aprofitant la influència de les xarxes socials del centre comercial, vam decidir organitzar un sorteig especial amb tots els seguidors del compte d’Instagram. El premi: un sopar gratuït en un dels restaurants del centre amb els dotze influencers. La guanyadora va ser escollida entre més de 100 comentaris, i de ben segur que va passar una nit inolvidable!

Per totes aquestes coses, el Nevada Shopping Day s’ha convertit en una data que sempre recordarem dins de la història del centre comercial de Granada. De fet, van ser molts els mitjans de comunicació -tant de la ciutat com de la comunitat autònoma- que van informar sobre l’esdeveniment i sobre la seva repercussió.