Skip to main content

T'expliquem la història de l'exitosa transformació d'una empresa amb més de 25 anys de vida

Ens encanten els canvis positius. I el que t’explicarem en les següents línies n’és un clar exemple. EMAN Egara Manutención és una empresa creada fa més de 25 anys que va néixer com a manufacturera de carretons elevadors. Aquesta tasca va desenvolupar-la durant anys i anys, fins que va aparèixer l’oportunitat d’ampliar encara més les fronteres que havien establert fins el moment.

D’aquesta manera, en els últims anys el salt qualitatiu d’EMAN ha estat més que notable. L’empresa ha passat d’encarregar-se de la compra/venta, lloguer i reparació de carretons a oferir també serveis logístics per a la gestió de magatzems. Solucions logístiques com estudis integrals, instal·lació i manteniment de softwares especialitzats, formació o disseny de magatzems automàtics, entre moltes altres coses.

Informació visual multiplataforma

Per ampliar fronteres cal donar a conèixer tot allò que oferim. L’objectiu no és altre que arribar a aquelles persones que necessitin els nostres serveis. Per això, hem dissenyat un conjunt de fitxes informatives que poden utilitzar-se tant en suports digitals (web i xarxes) com en suports offline.

eman dfusio eman dfusio
eman dfusio eman dfusio
De comercial a partner de confiança

El salt d’EMAN és un clar exemple de que les empreses no tenen límits. Cal apostar per canvis i veure com aquests donen el seu fruit. La renovació és la clau de l’èxit. 

CARRETILLAS ELEVADORAS

Una nova pàgina web

La nova pàgina web d’EMAN Egara Manutención convida a l’usuari a viure una autèntica experiència online. És intuitiva, clara i de fàcil navegació garantint així que la user experience sigui molt més que positiva. S’hi poden consultar els productes, les solucions logístiques i els serveis que ofereix l’empresa, a més a més d’una secció d’actualitat amb les últimes novetats.

[button color=»see-through-2″ hover_text_color_override=»#fff» image=»default-arrow» size=»medium» url=»https://www.carretillaselevadoras.com/» text=»Visita la web» color_override=»#1e83ec» hover_color_override=»#1e83ec»]

Un vídeo introductori
El primer que observem al entrar al web és un vídeo de reproducció automàtica que ens mostra les instal·lacions de l’empresa per cada un dels seus racons i departaments. Una eina útil per transmetre una imatge de proximitat al client que des del minut 1 pot fer-se una idea del servei que és a punt de contractar.
Avantatges
  • Agrega professionalitat al web.
  • Destaca per sobre d’empreses que ofereixen serveis similars.
  • Transmet una imatge de proximitat.
  • Afavoreix la memòria i la retenció.

Les fronteres les poses tu. Seguim endavant?

Les accions que hem comentat en els anteriors apartats es complementen amb altres estratègies centrades tant en xarxes socials com Instagram i LinkedIn, així com amb una newsletter mensual de caràcter informatiu. Sigui com sigui, davant del potencial no val la pena aturar-se. En poc temps EMAN ha creat un nou concepte d’empresa que segueix un camí prometedor. Nosaltres, com a agència, estem encantats d’acompanyar-los en aquesta aventura. Perquè quan parlem d’empreses, parlem de nous horitzons que cada dia presenten noves oportunitats a les que cal sumar-s’hi. Sigui com sigui, estem segurs que aquest camí acaba de començar!

eman logo