Skip to main content

Ens endinsem en el món de la biomassa

L’energia verda està de moda. I a Dfusió no hem volgut perdre l’oportunitat de conèixer-la en primera persona, i hem pujat al tren. Ho hem fet de la mà de Biomass Energetic, una marca de recent creació especialitzada en la biomassa i en la comercialització de calderes, estufes, pirolítics, bicicletes elèctriques i molt més! Perquè en un moment tant delicat pel planeta com el que estem vivint ara, l’única solució que tenim com a éssers humans és apostar per la sostenibilitat! I què millor manera de fer-ho que ajudant a fer créixer un projecte d’aquestes característiques, que té com a objectiu consolidar la biomassa com a primera energia en les llars i empreses d’arreu de la península.

Si vols saber-ne més sobre aquesta aventura sostenible, t’animem a seguir llegint! Qui sap, potser acabes convertin-te en un autèntic eco-friendly un cop coneguis tots els detalls d’aquest projecte…

pellet biomass dfusio estelles biomass dfusio

Una pàgina web dissenyada per l’expansió del projecte

La pàgina web de Biomass Energetic s’ha plantejat amb un doble fons. Per una banda trobem l’informatiu. Aquest vindria a ser l’objectiu de qualsevol pàgina web: informar al client sobre els nostres productes i serveis. En aquest cas, això s’ha dut a terme gràcies a un disseny intuitiu amb seccions clares i un menú horitzontal superior que ens permet navegar sense problema i saber on ens trobem en qualsevol moment.

Per altra banda, el web està concebut també com un portal d’e-commerce. És a dir, el client té la possibilitat d’adquirir els productes de la pàgina a través de la compra online. Això s’ha realitzat habilitant una secció «BOTIGA» on tothom pot accedir i consultar les ofertes i preus actualitzats. Un cop seleccionat el producte, només cal afegir-lo a la cistella. La tramitació de la compra es fa a través de la tarjeta de crèdit.

Poc a poc i amb bona lletra

Som conscients de que el concepte “biomassa” és desconegut per gran part de la societat. És per això que és més que necessari explicar i comunicar quines són les seves característiques i benecifis. Una acció que es realitza a través de dos blocs: per una banda, gràcies a la secció d’idees ecofriendly que trobaràs a la pàgina web. Per altra, mitjançant les xarxes socials Instagram y LinkedIn on es comuniquen novetats, promocions, serveis així com posts sobre les instal·lacions més recents.