Skip to main content

Ens endinsem en el món de la medicina regenerativa

celules mare regenerativa dfusio

Sabies que la medicina regenerativa és aquella que utilitza tècniques o teràpies que empren material biològic (cèl·lules i teixits) de la pròpia persona per alleujar, millorar o curar certes malalties? Acompanyans per conèixer de més a prop i amb detall el projecte de Regenerativa on.

celules mare regenerativa dfusio

Regenerativa on, és un nou espai dedicat a la medicina regenerativa, amb la finalitat de portar a la pràctica clínica tractaments amb cèl·lules mare i teràpia cel·lular.  Disposa d’unes instal·lacions noves i modernes, dedicades exclusivament a efectuar tractaments de medicina regenerativa, proporcionant als pacients que acudeixin a al centre un ambient tranquil i dedicat. En definitiva, un projecte atractiu i interessant que des d’un primer moment ens va cridar l’atenció. És per això que els equips de Regenerativa on i de Dfusió vam posar-nos a treballar en la nova estratègia comunicativa que permetés llençar la marca al ventall més ampli de públic possible. T’expliquem en què ha consistit…

Comencem per un bon logo!

El logotip d’una empresa o d’una marca és una peça fonamental pel que fa a la imatge corporativa. En altres paraules, és la senyal a través de la qual els clients potencials podran identificar la marca. Per tant, a diferència del que molts pensen, quan parlem del disseny del logo estem referint-nos a un dels temes més transcendents que jugarà un paper definitiu en el desenvolupament i creixement de l’empresa. I en el cas de Regenerativa on van ser moltes les idees que van apararèixer en el ja tradicional Brainstorming. I la millor d’elles, va ser la definitiva. Així doncs el logotip del centre mèdic simula una cadena de DNA. Es tracta d’un element que ens permet relacionar ràpidament aquesta imatge amb el projecte mèdic regeneratiu que ofereix la clínica, on tant l’ADN com les cèl·lules mare juguen un paper clau. I a vosaltres, què us sembla?

logo regenerativa dfusio logo regenerativa dfusio

Una pàgina web pensada i dissenyada per l’usuari

La pàgina web de Regenerativa on és un clar exemple de que menys és més. Quan volem transmetre un concepte o un missatge, hem de tenir clar que aquest és el nostre objectiu. O dit d’una altra manera, hem de ser directes, clars i concissos. No volem que el lector interpreti el nostre missatge sinó que l’entengui des de la primera lectura. Per això aquest web és clar, directe i intuitiu.

  • Disposa d’una pàgina d’inici + quatre seccions: ‘Quiénes somos’, ‘Qué hacemos’, ‘Actualidad’ i ‘Contacto’.
  • Compta amb el text just i necessari perquè l’usuari entengui quin és el servei que es proporciona sense cap tipus de parafernàlia.
  • Juga sempre amb els mateixos tons i colors (taronja, blanc, blau i gris) per fer l’experiència de l’usuari més atractiva.
  • Disposa d’imatges visuals clares i entenedores que permeten complementar la informació dels textos.
  • El logo i nom de la clínica ens acompanya en el header o capcelera de la pàgina en tot moment perquè siguem conscients en tot moment d’on som i puguem accedir a la pàgina d’inici amb un sol clic.

La importància de l’estètica en la decoració i l’interiorisme

Regenerativa on és un exemple d’unificació de la imatge. Si accedim a la pàgina web i més endavant visitem la clínica, ens adonarem que tot plegat forma part de la mateixa experiència. És per això que la clínica s’ha decorat seguint els cànons estètics tant del logo com de les tonalitats principals. Predominen els colors ténues, espais poc carregats que ens transmeten un ambient de calma i serenitat. L’objectiu no és altre que el pacient es senti com a casa, en un entorn familiar. En definitiva, la decoració d’aquest espai és un exemple de com l’interiorisme, el disseny i la practicitat poden anar units de la mà. Benvinguts a Regenerativa on!