Skip to main content

Dissenyem la nova plataforma laboral de l’INS Santa Eulàlia

És indiscutible que el futur laboral està en mans dels joves que actualment s’estan formant i aprenent per esdevenir el motor econòmic del país d’aquí a pocs anys. No obstant, és cert que actualment gran part dels estudiants que finalitzen els seus estudis tenen problemes a l’hora d’integrar-se en el mercat laboral. Bàsicament, a causa de que molts d’ells no tenen l’oportunitat de ser descoberts ni contactats per empreses dels seus sectors que busquen talent jove. 

És per això que quan vam rebre la proposta per part de l’Institut Sant Eulàlia de Terrassa de poder dissenyar i generar la seva plataforma d’inserció laboral i pràctiques ho vam tenir clar. Així doncs, vam posar-nos mans a l’obra per dissenyar un dels projectes més ambiciosos i, probablement, més exitosos a nivell educatiu tant a nivell municipal com nacional! Si vols conèixer tots els detalls sobre aquest projecte, t’animem a seguir llegint. 

1

Perfil complet de l'alumne

2

Contacte directe amb les empreses

3

Valoració d'aptituds

4

5

Primera experiència laboral d'èxit

Comencem per la borsa de treball!

Dirigida a empreses i candidats. Es tracta d’un suport que permet a als ex-alumnes disposar d’un perfil complet on incorporar el seu cv i dades personals. D’aquesta forma, les empreses que també disposen d’un perfil a la plataforma poden valorar les aptituds de tots els candidats per les seves futures vacants, així com publicar les seves ofertes laborals. Un nexe entre empresa i candidat que promociona el talent jove al mateix temps que ofereix les primeres experiències laborals als alumnes que acaben de finalitzar la seva formació acadèmica. Tota una oportunitat perquè els alumnes puguin realitzar els seus primers passos dins del món laboral.

Les teves pràctiques d’empresa en tan sols un clic! 

La plataforma de l’INS Santa Eulàlia disposa també d’una borsa de pràctiques per a estudiants que vulguin cursar-les en la seva etapa de formació. En aquest cas, s’ofereix a les empreses l’oportunitat de registrar-se al portal tot proporcionant les seves dades fonamentals per a poder elaborar un perfil complet sobre les dinàmiques de treball. Així mateix, l’empresa ha d’escollir de quina família professional -dins de tots els graus que ofereix l’INS Santa Eulàlia- vol captar als seus futurs alumnes de pràctiques. Tot pasa a pas i amb bona lletra, juntament amb la coordinació del professorat del centre, per aconseguir que la decisió final sigui la millor i la més apropiada!

Un disseny que facilita la navegació

Les pàgines web que dissenyem a Dfusió sempre les fem pensant en l’user experience. És a dir, en quina serà l’experiència de navegació que tindrà l’usuari quan visiti el lloc web. Això suposa que, a més a més de dissenyar pensant en la imatge corporativa de la pròpia marca, també hem tingut en compte alguns paràmetres clau: una bona llegibilitat, navegació fàcil i intuïtiva, seccions correctament indexades, informació organitzada en blocs temàtics, textos clars i entenedors comprensibles tant per l’usuari com pels cercadors. I així un llarg llistat de conceptes que han aconseguit que la nova plataforma online de l’INS Santa Eulàlia sigui tot un èxit.

En definitiva… una guía per l’alumnat!

La nova plataforma de l’INS Santa Eulàlia també incorpora informació sobre els graus de Formació Professional que ofereix el centre. Hi apareixen agrupats per família i, posteriorment, classificats segons les categories de “grau mitjà” o “grau superior”. Una forma fàcil i comprensible per l’alumnat a l’hora de consultar l’oferta formativa així com les característiques de cada un dels cursos.