Skip to main content

És hora de marcar gols!

L’Athletic Matadeperenc ha tornat a trepitjar la gespa dels camps de futbol. L’equip ha ressorgit amb més força que mai després de diversos anys d’inactivitat des de la seva fundació el 1993. Aquest nou cicle té com a objectiu donar l’oportunitat a tots els nens i nenes de Matadepera i voltants al fet que puguin practicar el futbol, tant en la seva vessant més formativa com en la competitiva.

A Dfusió mantenim un estret vincle amb el municipi de Matadepera. Al llarg dels nostres anys d’activitat en el camp del marketing i la publicitat hem col·laborat i participat en diverses activitats i iniciatives celebrades i impulsades per entitats del municipi. És per aquest motiu que, en aquest cas, també hem volgut aportar el nostre granet de sorra a aquest projecte esportiu.

Ja ens hem convertit en autèntica afició!

A Dfusió ja ens considerem aficionats de l’Athletic Matadeperenc. I és que, tal i com podeu apreciar en la imatge, a l’agència ja tenim les samarretes oficials de l’equip del que som patrocinadors! El nostre gestor de comptes, Marc Bustos, dóna fe en aquesta imatge de com d’involucrats estem amb l’equip matadeperenc. Això sí que és passió pel futbol! 

Creació de tota una entitat comunicativa!

A Dfusió, també ens hem encarregat de dissenyar i construir tota una entitat comunicativa entorn l’Athletic Matadeperenc. Així doncs, hem composat una línea visual i gràfica en relació als continguts comunicatius de l’equip, preservant l’essència dels colors que vesteixen a la plantilla. Ara bé, si et preguntes on pots veure reflectits aquests resultats, t’animem a fer un cop d’ull a la pàgina web oficial de l’Athletic Matadeperenc.

L’Athletic Matadeperenc,

a tan sols un clic!

Com bé hem dit, gran part dels elements que hem generat des de l’agència es veuen reflectits en la pàgina web oficial de l’equip. Un portal que té com a objectiu servir de carta de presentació tant a jugadors, com a sponsors, públic i aficionats. Així mateix, ja hem comentat que l’equip, tot i la seva llarga història, ha tornat a néixer. Per aquest motiu, encara busca nous jugadors i jugadores per completar la plantilla. És per això que també hi trobaràs on formulari d’inscripció per poder passar a formar part de l’equip.

VISITA EL WEB DE L'ATHLETIC MATADEPERENC